Over ons

‘Een bloem is mooi, maar een wandhanger is compleet’

Sar Wandhangers is het bedrijf, én de passie, van Ramon van der Sar. Geboren in een Westlands tuindersgezin groeide Ramon letterlijk op tussen het perkgoed. Later zélf tuinder worden was slechts een kwestie van tijd. Elke middag na school bij vader Piet en moeder Marjoleine, hoppa… de tuin in. Jaren later, in 2009, stapte Ramon de wonderlijke wereld van de wandhanger binnen. Bij MTS N. van Geest Wandhangers om precies te zijn, het bedrijf dat al meer dan 15 jaar ervaring heeft in het telen van wandhangers. Onder het motto ‘een bloem is mooi, maar een wandhanger is compleet’ ontwikkelde Ramon zich tot de wandhanger-specialist die hij nu is. Met groene én gekleurde vingers, en met veel gevoel voor combinatie en decoratie.

Breed assortiment kleuren en geuren

Eind 2017 was het tijd. Ramon besluit om ondernemer te worden en Sar Wandhangers was een feit. En maar gelijk op twee locaties, beide in ’s-Gravenzande. Zo kon direct worden begonnen met een breed assortiment. Immers: hoe meer kleuren er staan, hoe meer deuren er open gaan!

Zorg en aandacht voor kwaliteit en betrouwbaarheid

De belangrijkste ingrediënten van het teeltrecept van Sar Wandhangers zijn zorg en aandacht. Daarnaast wordt er constant gezocht naar nieuwe soorten en variaties om het assortiment levendig en aantrekkelijk te houden. Voor het testen van nieuwe rassen en kleurencombinaties wordt dan ook nauw samengewerkt met leveranciers en veredelaars. En last but not least: wie staat voor kwaliteit staat óók voor leveringsbetrouwbaarheid.

Wij zijn blij met de kansen die we krijgen van onze afnemers, en dat willen we graag zo houden. Wilt u weten wat Sar Wandhangers ook voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust even contact met ons op voor een goed gesprek.

Ook in ons assortiment…